Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-tilburg.nl


  Online waarzeglijn met online waarzeggers uit Tilburg
Paswoord vergeten?
     
  Bel met online waarzeggers uit Tilburg. Online waarzeglijn met online waarzeggers uit Tilburg  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Sid
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid, wat een super goed gesprek. Ongelofelijk, wat een gave heb jij. Een stevige knuffel. Tot gauw. Barbara.




Ervaring van Barbara met waarzegger Sid   Ervaring van Barbara met waarzegger Sid   Ervaring van Barbara geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Bedankt voor het verhelderende gesprek. Ik bel binnenkort zeker terug. Dank u wel voor de heldere inzichten, Marius.




Ervaring van Marius met waarzegger Sid   Ervaring van Marius met waarzegger Sid   Ervaring van Marius geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid, Hartelijk dank voor uw heel goede reading. Ik waardeer het enorm. Dank je. Groet, Anouk.




Ervaring van Anouk met waarzegger Sid   Ervaring van Anouk met waarzegger Sid   Ervaring van Anouk geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Zoveel wat je me vertelde is al uitgekomen. Dank je wel voor het geven van deze inzichten.

Liefs
Sophie.




Ervaring van Sophie met waarzegger Sid   Ervaring van Sophie met waarzegger Sid   Ervaring van Sophie geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid

Vandaag jou uitgebreid gesproken. Je voelt zaken scherp aan. super bedankt voor alles.




Ervaring van Tessa met waarzegger Sid   Ervaring van Tessa met waarzegger Sid   Ervaring van Tessa geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Geweldig wat Sid kan zit soms uren te wachten, maar dat is het waard.
Dank je wel.




Ervaring van Jeanne met waarzegger Sid   Ervaring van Jeanne met waarzegger Sid   Ervaring van Jeanne geplaatst op 5 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Een zeer goede medium. Kan heel goed invoelen.




Ervaring van Ellen met waarzegger Sid   Ervaring van Ellen met waarzegger Sid   Ervaring van Ellen geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Hartelijk dank Sid voor je wijze en rustgevende woorden. Helaas waren mijn minuten op en konden we het gesprek niet afmaken.




Ervaring van anja met waarzegger Sid   Ervaring van anja met waarzegger Sid   Ervaring van anja geplaatst op 16 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Sid, dank je wel voor ons gesprek van gisteravond. Heel fijn om een dieper gesprek met heldere inzichten te hebben. De verbinding verbrak, maar we hebben toch uitgebreid kunnen praten. Je voelt alles goed aan. Ik houd je adviezen goed in de gaten. Ik weet dat je gelijk hebt. Nogmaals bedankt. De docent met plannen voor het buitenland.




Ervaring van Asje met waarzegger Sid   Ervaring van Asje met waarzegger Sid   Ervaring van Asje geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Ik heb meneer Sid al meerdere malen gesproken en heeft altijd gelijk gehad. Ik bel 200x met de zelfde vraag en meneer blijft altijd even vriendelijk.

Meneer Sid heel erg bedankt voor uw geduld en vriendelijkheid.




Ervaring van M met waarzegger Sid   Ervaring van M met waarzegger Sid   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Heb je net gesproken, wilde je nog bedanken voor alles wat je me vertelde. Ik ga er zeker iets mee doen.
Groeten Katja.
.




Ervaring van Katja met waarzegger Sid   Ervaring van Katja met waarzegger Sid   Ervaring van Katja geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Dank je wel Sid, je weet me altijd gerust te stellen.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Sid   Ervaring van Ingrid met waarzegger Sid   Ervaring van Ingrid geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Dank je Sid voor het fijne gesprek op dit later uur. Heel rustgevend heel knap.




Ervaring van Inge met waarzegger Sid   Ervaring van Inge met waarzegger Sid   Ervaring van Inge geplaatst op 20 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Sid, je voelt alles zo goed aan. Je bent echt geweldig, uw adviezen zijn goud waard. Ik heb er geen woorden voor. Dank je wel Sid.




Ervaring van An met waarzegger Sid   Ervaring van An met waarzegger Sid   Ervaring van An geplaatst op 22 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Waar moet ik beginnen lieve meneer Sid. Ik heb u nu al een paar keer gebeld en vannacht (over enen of zo was het) belde ik u zelfs helemaal in tranen op zoals u waarschijnlijk nog weet. Was compleet overstuur vanwege iets wat eerder was voorgevallen op de avond. En al na ons 1e gesprek wist u mij wonderbaarlijk te kalmeren en zelfs aan het lachen te maken. Vanwege beltegoed dat al op was heb ik u toen niet eens fatsoenlijk kunnen bedanken dus belde ik u nog eens kort op. Maar ook deze keer was het gesprek naar mijn gevoel veel te vlug afgelopen dus bij deze mijn hartgrondige dank dat ik dankzij u wel rustig kon gaan slapen. U zette me terug in mijn eigen kracht en zei dat ik gewoon moest vertrouwen op die goede afloop die u ook al eerder had gezien. En dat ik mij daarbij door niets of niemand moest laten beinvloeden of onder druk zetten. Prachtig hoe u dat wist te brengen. Zo diplomatiek maar toch kwam de boodschap meer dan duidelijk over bij mij. Ik mag niemand laten beslissen over mijn leven hoe goed bedoeld dan ook. Ik heb het nu echt begrepen hoor. Dus super hartelijk bedankt voor uw geruststelling en troost. Was echt geweldig lief.

Judy.




Ervaring van Judy met waarzegger Sid   Ervaring van Judy met waarzegger Sid   Ervaring van Judy geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Zojuist sprak ik je, wat was het een fijn gesprek. Spijker op de kop en heel erg goed advies en inzichten. Ik laat het je weten, ik heb nu zeker het vertrouwen er in.
Bedankt voor de duidelijke uitleg en tips.




Ervaring van Cathy met waarzegger Sid   Ervaring van Cathy met waarzegger Sid   Ervaring van Cathy geplaatst op 14 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Hoi, ik heb je vanavond voor de eerste gesproken. Waw. Zoveel goeie raad die je me hebt meegegeven. Zo goed dat je kan invoelen op situaties en die ook kan omschrijven. Ik ben benieuwd naar de voorspelling. Ik kon in elk geval heel goed plaatsen wat je allemaal zei. Wat mij betreft een dikke 5 sterren.
Dank je wel en ik spreek je zeker nog Fanny.




Ervaring van Fanny met waarzegger Sid   Ervaring van Fanny met waarzegger Sid   Ervaring van Fanny geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Heb je de laatste vaak gebeld en je blijft geduldig en vriendelijk. Wilde je bedanken voor je steun van de afgelopen tijd. Voor professionele hulp kan iedereen terecht bij Sid. Nu nog die krachtige man, ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Selma met waarzegger Sid   Ervaring van Selma met waarzegger Sid   Ervaring van Selma geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Sid is een consulent met een zeer hoge trilling en frequentie. Hij overziet moeiteloos het gehele spectrum van jouw ziel en verwoordt deze met een buitengewone precisie. Een van de meest zuivere mediums op deze lijn. Dank Sid voor je wijsheid..




Ervaring van Anja met waarzegger Sid   Ervaring van Anja met waarzegger Sid   Ervaring van Anja geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Zeer prettig gesprek gehad met Sid. Hij weet goed in te voelen en helder en begrijpelijk te verwoorden wat er speelt. Daarbij geeft hij goede adviezen.




Ervaring van A. met waarzegger Sid   Ervaring van A. met waarzegger Sid   Ervaring van A. geplaatst op 6 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Dank je wel Sid.




Ervaring van M met waarzegger Sid   Ervaring van M met waarzegger Sid   Ervaring van M geplaatst op 28 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Wat een vriendelijke man die je gelijk geruststelt met wat je ook zit. Beide keren zijn zijn voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van wendy met waarzegger Sid   Ervaring van wendy met waarzegger Sid   Ervaring van wendy geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Ik kan uren praten met Sid, helder met zijn gesprekken, straight to the point. Dankje Sid, ben benieuwd naar die nieuwe man, ow zakenman moest het zijn :)).




Ervaring van Sel met waarzegger Sid   Ervaring van Sel met waarzegger Sid   Ervaring van Sel geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Accuraat. Zakelijk. To the point. Eerlijk. Waard voor het geld.




Ervaring van V met waarzegger Sid   Ervaring van V met waarzegger Sid   Ervaring van V geplaatst op 5 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Ik vond het een aangenaam gesprek. Alleen jammer dat je hem moeilijk kan bereiken vanwege veel in gesprek. Zou je graag nog eens spreken. Veel liefs. N.




Ervaring van NB met waarzegger Sid   Ervaring van NB met waarzegger Sid   Ervaring van NB geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Hi Sid. Heb jou zojuist gesproken. Wilde toch even een berichtje achterlaten. Het was echt en fijn gesprek met ook humor die ik net nodig had. Ik hoop dat jouw voorspellingen uitkomen, maar heb hier het volste vertrouwen in. Laat die zon maar GOED schijnen. vooral in Zuid Frankrijk. :-) Hopelijk weet je nu wie ik ben. En ik bel je zeker nog eens. De ZONNIGE groetjes van F.




Ervaring van F met waarzegger Sid   Ervaring van F met waarzegger Sid   Ervaring van F geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Wat ben ik blij dat ik U mag spreken.
U bent thuis in
alles wat ik U vraag .U brengt het op zo een fijne, aangename manier ,en waar .
ONGELOOFWAARDIG.
U gaat nog zeker van mij horen ,weet dat ik U hulp nog zeker nodig heb .
Graag tot horens
Dankje.




Ervaring van onbekend met waarzegger Sid   Ervaring van onbekend met waarzegger Sid   Ervaring van onbekend geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Mijn eerste gesprek met Sid. Heeft me gelijk weten gerust te stellen en daarbij mooie raad gegeven. Dank je wel daarvoor zie alles ook gewoon met meer kracht en motivatie. T voelde echt goed aan, zeker een aanrader mensen.




Ervaring van wendy met waarzegger Sid   Ervaring van wendy met waarzegger Sid   Ervaring van wendy geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Hoi Sid. Ik heb je vanavond voor het eerst gesproken. Ik vond het een super fijn gesprek. Je hebt veel rake punten genoemd en hiernaast mij goede tips gegeven hoe nu verder te handelen. Ik hoop dan ook dat je gelijk hebt maar je hebt grote twijfels bij mij weggenomen. Ik laat het zeker weten wanneer er vooruitgang is. Voor nu hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer. Warme groet F.




Ervaring van F met waarzegger Sid   Ervaring van F met waarzegger Sid   Ervaring van F geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid, dank voor alle leuke dagelijkse gespreken. Je hebt een ontzettend mooie gave, je kan ook goed coach, mensen en situaties zeer goed aanvoelen. Ik kan uren met jou praten. Alvast dank voor de steun en coaching de laatste maand met mijn onvoorspelbare situaties. Hopelijk wordt alles beter en stabiel vanaf de zomer. Alvast dank voor alle inzichten en adviezen. Je bent zeer goed. Dank aan jou en gidsen. Mooi werk. Groetjes, S.




Ervaring van S. met waarzegger Sid   Ervaring van S. met waarzegger Sid   Ervaring van S. geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  SIid,

Je bent de beste. Dank voor alle steun.
Isabelle.




Ervaring van Isabelle met waarzegger Sid   Ervaring van Isabelle met waarzegger Sid   Ervaring van Isabelle geplaatst op 27 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Hartelijk dank voor zojuist. Woorden schieten nu te kort bij mij. Eye openers, tips, voorspellingen, communicatie met je eigen hogere zelf, dierbaren.
Dank je wel.




Ervaring van NS met waarzegger Sid   Ervaring van NS met waarzegger Sid   Ervaring van NS geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Dank je wel Sid voor de fijne gesprekken. En je had helemaal gelijk: ik moest blijven aandringen voor de quarantaineplek voor de hond en het is gelukt. Precies zoals je had aangegeven. Ik kijk uit naar mijn toekomst en heb het volste vertrouwen in jouw voorspellingen. Je bent een uitstekend en betrouwbaar medium en zeer aimabele man. Dank je wel voor jouw steun.




Ervaring van Thea met waarzegger Sid   Ervaring van Thea met waarzegger Sid   Ervaring van Thea geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Sid vandaag 2 jan met u gesproken. Ik vond heel fijn om met u te praten u wist precies de situatie te vertellen over de mannelijke persoon. En wat er deels afspeelde. Bravo Sid Top.




Ervaring van Noor met waarzegger Sid   Ervaring van Noor met waarzegger Sid   Ervaring van Noor geplaatst op 3 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Sid je bent echt geweldig. Dankjewel. Ik vertrouw op je woorden en zal afwachten. Je voelde alles heel sterk aan. Gelukkig heb ik alles opgenomen want je hebt mij echt goed geholpen. Niet normaal. Hele goede tips ook.




Ervaring van Nunu met waarzegger Sid   Ervaring van Nunu met waarzegger Sid   Ervaring van Nunu geplaatst op 16 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-tilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden